HTML

Friss topikok

  • Simon L.: @kerékwe: azt a Huckleberry-anyagot én is nagyon régen szeretném megszerezni. ha te hozzájutottál,... (2015.01.21. 08:19) Mert a Sára, Sára
  • mangorlo: @Németh András: na, jó tudni, hogy nincs kiszáradva állandóan (2012.06.10. 23:17) Az Ásotthalmi láprét
  • mangorlo: átfésültem a szöveget, és beraktam a linkekeket jól (2012.04.14. 23:29) Kékkút tavasz
  • metikus: Nagyon sajnálom. Őszinte részvétem! (2012.02.18. 22:33) nagymama elaludt
  • mangorlo: @lickmyhorse: írd le mi kell neked ahhoz hogy egy blog tűzbe hozzon. amúgy nem azért van ez hogy... (2012.02.16. 11:38) Jégmező, hómező, hímező

Linkblog

Tulajdonképpen az egész egy nagy nyaralás

2011.06.15. 14:57 mangorlo

Tulajdonképpen az egész egy nagy nyaralás, ami 3 hónapig fog tartani az előzetes tervek szerint. Eddig nagyon nyugis a környezet, ugye ide eljutni kompon, vagy réven lehet, vagy jó nagyot kerülve Tahi felől. Summa summárum, nagyon elzárt a vidék, és mi ennek nagyon tudunk örülni. Az erdő ahol lakunk, általában kihalt, alig hallani emberi hangot, hajnali 4 től kezdenek koncertezni a madarak, rigók és más még be nem határozott fajtájúak. Péntektől már üdülős a hangulat, de mivel sok a gyerek, és elég zárt a közösség, az utóbbiból fakadóan pedig betartják a házirendet, a mulatozók is elcsendesednek 22 körül. Mink meg ugye 23-ig vagyunk fenn max, persze lehetne tovább is, de Sackó 6-fél 7 kor végképp felkel, és nincs lehetőség a felnőtteknek sem aludni nagyon tovább. Én meg ugye megyek be a városba hivatalba, és nagyon nem kellemes kialvatlanul lenyomni a munkaidőt. Mivel júni 15-én végetért a suli, azaz ma, kicsit aggódunk, mert a hírek szerint most jönnek majd ki a népek, bár a gyermekek nincsenek  fenn hajnalig. Sackónak meg jó, hogy lesz sok kisgyerek, már van is egy pár ismerős baba a partról, a játszóról.

Tulajdonképpen tényleg minden nap nyaralás, az ember kiül a terraszra, és füttyögnek a madarak, a szomszédok integetnek, és azon elmélkedünk lemenjünk e a partra. Hétvégén persze, mert hét közben állva iszom meg a kávémat, és rohanok a hajóhoz, de még az is vidám rohanás.

 

A képen a part látható, a túloldal Alsógöd, illetve a Gödi sziget, egy hajó megyen éppen át, mindjárt nagy hullámok lesznek, és az óvatlan fürdőzőket beteríti. A képen egy papa játszik leányával, meséli neki hogy jön egy nagy hajó, és mindjárt nagy hullámok lesznek, és az óvatlan fürdőzőket beteríti. az idő jó, a táj békés, szinte már idilli.


2 komment

Címkék: rév horány komp

A bejegyzés trackback címe:

https://mangorlo.blog.hu/api/trackback/id/tr692986233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása