HTML

Friss topikok

  • Simon L.: @kerékwe: azt a Huckleberry-anyagot én is nagyon régen szeretném megszerezni. ha te hozzájutottál,... (2015.01.21. 08:19) Mert a Sára, Sára
  • mangorlo: @Németh András: na, jó tudni, hogy nincs kiszáradva állandóan (2012.06.10. 23:17) Az Ásotthalmi láprét
  • mangorlo: átfésültem a szöveget, és beraktam a linkekeket jól (2012.04.14. 23:29) Kékkút tavasz
  • metikus: Nagyon sajnálom. Őszinte részvétem! (2012.02.18. 22:33) nagymama elaludt
  • mangorlo: @lickmyhorse: írd le mi kell neked ahhoz hogy egy blog tűzbe hozzon. amúgy nem azért van ez hogy... (2012.02.16. 11:38) Jégmező, hómező, hímező

Linkblog

ma íme kitört a tavasz, 20 fok volt baszod, ez olyan már, mint a nyár

2009.04.04. 00:54 mangorlo

ma íme kitört a tavasz, 20 fok volt baszod, ez olyan már, mint a nyár, perszehogy nincs már tavasz, mint amikor, emlékszem fehérváron csapott meg elsőször a tavasz szag, az a meleg, édes, virágillatos mámorító, hanem most az van, hogy jön jön, aztán hopp nyár, és leég a fejed. na és fogtam magam, és kiültem félmeztelenül egy kávéval az erkélyra, és néztem, ahogy úszik el a dinnyehéj. az még hagyján, hogy a méhecskék legelnek a gyöngyvirágokon, volt itt többek között ma, kétpettyes katica, és egy igazi darázs is kergetőzött velem a szobában, mondtam neki, hogy menjen ki, mert kinn jobb falatok vannak, de ő csak velem akart táncolni, és estére megjöttek a fátyolkák is, ők a titkos kedvenceim. és azt hiszem leégett a vállam. és raktunk fel napraforgós függönyt, és amíg nem kopogtak a szomszédok, fúrtam az ütvefúróval, kemény egy szerkezet, de kell is a vasbetonhoz, kemény lakótelepen lakunk, de most különösen jóban vagyunk mindenkivel, csak a kétkutyás néni problémát kéne megoldani, és jóság lenne. de ez mindez le van szarva, csak azt nem értem, és csak az érdekel, hogyan találnak ide a kis repülő mocskok, fenn vagyunk 20 méter magasan, azok a kis lila izék, a gyöngyvirágok alig lógnak ki, alig látni kintről, ezek meg itt nyomják a nektárt. hallom hogy egyik holnapi, amire megyek koncert, elmarad, mert alkoholmérgezéssel kórházba szállították, másik fellépő aggódik, pedig ő nem szokott,  ingó hajón lesz megint, utálom hajón koncerteket, emlékszem múltkor is, végem volt ott mint botnak, de előtte megdobáltam egyik fellépőt aki klukkluxklán sipkában karlendített, kemény ez a pesti pank, főleg hogy miskolci. lehet hogy el se megyek hanem csak ülök a dunaparton a lépcsőn, de persze nem lógatom bele a lábam, és hallgatom ahogy punkulnak odabenn, bicó odatámasztva korlátnak, persze úgyis benézek és elsősorban ugrálás. aztán lelépek korán mert vidám családi ebéd, de mindig van egy üres szék.

 

 

 

A képen egy igazi rakkendroll erkély látható, Regent erősítőn kelnek ki (remélem) a növények,  alsó sarokban a saláták láthatósak, a szék lábánál a kő na azt nem mondom meg mi, nade fenn jobbról balra: pari és csili, na és a híres gyönygvirág kolónia, aztán az estikék akiket tizedel a palántadőlés. Künn uccán ott van még kedvenc nyárfa es.


5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mangorlo.blog.hu/api/trackback/id/tr741045081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lord_co 2009.04.04. 01:10:31

Jaja, mostanában alig van tavasz. Egyszercsak kikapcsolják a telet és onnantól őrjöng a kánikula.
Azért a fürtös gyöngyike szép nagyon. Régen babültetés (szt györgy nap) előtt híre-hamva nem volt, most meg már március végén etet.

estikéket sajnálom :( mert jó a szaguk eléggé
rebootolod őket? vagy mi lesz.

a koncertet sem értem. nem az volt, hogy Kamrában lesz? vagy ők is lemérgeződtek by alkohol? vagy mivanmá.

a kétkutyás néni probléma kemény

Lord_co 2009.04.04. 01:14:23

fölnézek és 5 fátyolka a lámpa körül.
mit esznek ezek?

mangorlo 2009.04.04. 01:16:31

ez úgy van hogy estikéket folyamatosan ültetem, legyen egy ütőképes brigád nyárra, és igen alulról kék öntözni, de baszomnagy bállonládát (háhá) hogy szivatok?

a fürerkert - kamra - rivert én se nem hatyarav de maj mikit mekkérdem mi fasz van.

egyébként vadon még mindég nincs gyöngyike csillaghegy fele nézem őket ogni giorno, ott tavaly voltak, másik hely ahol láttam árpád pesti hídfő autóbuszállomás. ha kijönnek fotózom és

mangorlo 2009.04.04. 01:17:26

na látod ettől félek én is hogy jön a levéltetűinvázió

mangorlo 2009.04.05. 20:11:45

úristen ez a tegnap este jesszusom
süti beállítások módosítása